Dansk ekspertise giver dig fuldt udbytte


Vi har opstillet mere end 800 møller over hele verden og har millioner af timers produktions data som erfaringsgrundlag, så vi ved, hvad vi taler om.

 

SWP-10 kW
SWP-10kW er en klasse 2-mølle bygget på afprøvet teknologi, der sikrer høj energiproduktion. 

*Kun for eksisterende mølleejere

SWP-19.4 & 25 kW
SWP-19.4kW/25kW (Ø 15,95 rotor), og SWP-25kW (16TV20 og 16TG20) er solid klasse 2-møller og er nettilsluttet i henhold til CEI021 interface, der er udviklet til særligt vindrige sites. 
(19,4 kW med inveter/25 kW uden inverter) 

SWP-25 kW
SWP-25kW er en klasse 3-mølle bygget på afprøvet teknologi, der sikrer høj energiproduktion.
(Uden inverter klassisk stall-reguleret)

Alle vindmøller fra Solid Wind Power er designet med det formål at give dig det bedste mulige afkast af din investering.

Du kan nemt finde billigere møller på markedet, men hvis du søger den højest mulige energiproduktion, kombineret med lave vedligeholdelsesomkostninger og en lang levetid, ender du alligevel med en af vores møller.

Vi kan nemlig tilbyde den mest attraktive totaløkonomi set over møllens levetid.

Vi er med hele vejen

En vindmølle fra Solid Wind Power skal være en god forretning i mange år. Det kræver, at der løbende gennemføres eftersyn og vedligeholdelse, og at opgaven bliver varetaget af uddannede fagfolk med stort kendskab til vores møller.

Vi har udpeget erfarne servicespecialister i alle de lande, vi opstiller møller, og vi sørger for at uddanne dem, så de kan løse enhver udfordring. Som mølleejer kan du derfor være sikker på, at din mølle altid er mandsopdækket med de bedste kompetencer.


Solid, smart & powerful