Solid Energy's Designfilosofi 

Solid Energy' har ti års lang erfaring fra den danske opvarmning / kølesektor, der i vid udstrækning betragtes som en af verdens mest teknologiske avancerede opvarmningsindustrier.

Danmark har i mange år fokuseret på integration af vedvarende energi, og Solid Energy er en langsigtet partner i denne overgang.

Se vores seks designkriterier nedenfor:

Vores ansatte er nogle af Danmarks førende teknikere og designere, der udvikler vores varmepumpeløsninger med praktisk implementering i tankerne.

Vores seks kernekriterier i vores design og konstruktion er:

Kvalitet og pålidelighed
Vi bruger afprøvede og testede komponenter for at sikre lang levetid og robusthed i vores design, hvilket resulterer i maksimal pålidelighed og lave omkostninger til service og vedligeholdelse. Solid Energy varmepumper har en designlevetid på 20 år.

Alsidighed

Vores design bruger forskellige kølemidler til forskellige applikationer, og vi tilbyder derfor det mest passende design til enhver anvendelse. Vores kølemedier er valgt til at understøtte høj ydelse og minimal påvirkning af miljøet. 

Modularitet

Design er modulopbygget, så vi kan dimensionere vores varmepumpesystemer fra en række testede kompressorstørrelser og sikrer, at vores største varmepumper følger det samme grunlæggende layout og design, hvilket gør resulterer i lette installation og service.

Justerbarhed

Er indbygget i designet, der muliggør høj grad af justerbarhed og outputkontrol med minimale effektivitetstab.

Fleksibilitet

Alle vores designs kan producere opvarmning eller afkøling samtidigt eller uafhængigt, hvilket muliggør anvendelse af flere formål til opvarmning / afkøling. Derudover tilbyder vi varmepumper drevet af elektrisk og / eller gas.

Effektivitet

Er en nøgledesignparameter, og faste varmepumper opnår den højeste energieffektivitet (COP) i branchen via vores proprietære design.

Hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.