Vi er her for at løse udfordringer

Ingen opgave er for kompliceret. Eller for lille. Vi er en dynamisk og fleksibel virksomhed, der elsker at løse problemer for vores kunder, og som også er klar til din udfordring. Bare det har noget med stål, rustfrit stål eller aluminium at gøre.

Fra A til Z

Vi leverer komplette løsninger til industrien. Vi har alle vigtige kompetencer, værktøjer og maskiner i huset og er således ikke afhængige af underleverandører på centrale opgaver. På den måde har vi fuldstændig kontrol over alle aspekter af en opgave – lige fra rådgivning og konstruktion til produktion og levering. Vores produktionsapparat er bredt og fleksibelt, og det rummer flere CNC-styrede bearbejdningsanlæg og skæreanlæg.

Tæt samarbejde giver de bedste resultater

Vores udviklingssafdeling er bemandet med dygtige og erfarne ingeniører og teknikere, der brænder for at hjælpe kunderne med deres specialviden og kreativitet. Opgaver løses i tæt samspil mellem kunden, vores rådgivere og produktionsafdelingen, således at alle forhold bliver taget i betragtning fra begyndelsen og overraskelser undgås.

 

Kvalitet er en mærkesag

Gennem mange år har vi leveret til vindmølleindustrien og byggeindustrien, hvor der stilles store krav til kvalitet og sikkerhed. Kvalitet er en del af vores DNA, og vi arbejder efter de højeste standarder. 

Læs mere om vores kvalitetsstyring

Også mindre opgaver er velkomne

Vores størrelse og ekspertise til trods løser vi også mindre opgaver. Det er nemlig vores indstilling, at alle udfordringer og alle virksomheder har fortjent en seriøs behandling. Vi har ikke glemt, at vi selv var en lille virksomhed engang.

Få et overblik over hele Solid-Groups historie